Ekim 2017'deki A+A ile geleceğin kapılarını araladık. Teknoloji ile. Sürdürülebilir KKD konseptleri ile. Bunların yanı sıra tabii ki çok sayıda yenilikçi, yeni ürünler ile. Önemli noktalardan bazılarını burada bulabilirsiniz:

koruyucu baretler bölümüne gidin
güvenlik gözlüklerine bölümüne gidin
işitme koruması bölümüne gidin
solunum koruması bölümüne gidin
koruyucu kıyafetler ve iş kıyafetleri bölümüne gidin
koruyucu eldivenler bölümüne gidin
güvenlik ayakkabıları bölümüne gidin
bireysel KKD bölümüne gidin

 

Koruyucu baretler

uvex perfexxion; endüstriyel uygulamalar, dağa tırmanma ve bisiklet sürme sırasında kullanılabilen ve bu alanların tümünde ilgili standartları karşılayan ilk baretimizdir. Mükemmel, ergonomik uyum ve en iyi havalandırma kontrolü çok yüksek seviyede kullanıcı konforunu garantiler. Daha fazla bilgi için lütfen ilgili basın duyurusuna bakın.

Denenmiş ve test edilmiş koruyucu baret ürün ailelerimizi yeni renkler içerecek şekilde genişletme sürecindeyiz!

 

 

 

Koruyucu gözlükler

Yeni uvex pheos cx2 sonic, geniş görüş gözlüklerinin hem kompakt hem de konforlu olabileceğinin kanıtıdır. Hafif tasarımı, etkileyici sıcaklık yönetimi ve konforlu sızdırmazlığı bu gözlükleri mükemmel uvex i-gonomics ürünü haline getirir.

Ayrıca mevcut koruyucu gözlük yelpazemizi yeni modeller ile genişlettik. Daha ayrıntılı açıklamamız gerekirse yeni gözlük, kaplama ve renkli cam kombinasyonları ekledik. Cam rengi konusunda ise her zaman doğru koruyucu gözlük cam rengini bulabilmeniz için yeni bir çevrimiçi danışman geliştirdik: Hemen denemek için bu bağlantıya tıklayın!

 

 

İşitme koruması

uvex K Serisi konforlu, güvenli ve güvenilir kulaklıklar içerir. Artık, bu popüler ürün ailesini mantıklı ve uygun bir şekilde tamamen kapsamlı hale getirmek için katlanabilir kulaklıklar ve çocuklar ile gençlere yönelik yüksek derecede ses emici modeller ve tasarımlar da yelpazeye ekleniyor.

 

 

Solunum koruması

Biyonik yapılı uvex v-ionics maskesindeki patentli yeni solunum koruması valfleri nefes almayı fark edilir şekilde kolaylaştırır. Bu, kullanıcı konforunu artırarak ve iş yerinde maksimum güvenlik sağlayarak FFP2 maskesini uvex i-gonomics ürün sistemimize değerli bir ilave haline getirir.

Bunların yanı sıra yeni uvex silv-Air premium maske yelpazesi, üç koruma kategorisinin tümünde (FFP1, FFP2 ve FFP3) mükemmel konfor sunar. Bu maskeler kullanıcılara inanılmaz güvenilirlikte koruma sağlar ve uvex safety gözlük modellerinin çoğuyla mükemmel şekilde birleştirilebilir.

 

 

Koruyucu kıyafet ve iş kıyafetleri

Bu yıl uvex, koruyucu kıyafet ve iş kıyafetleri yelpazelerimizi yenileme çabalarına baştan başladı. Diğer değişikliklerin yanı sıra Collection 26 ürün yelpazesi güncellendi ve sportif ama sağlam uvex syneXXo yelpazesi yayınlandı. Kesilmeye karşı koruma gömlekleri ve pantolonları yeniden tasarlandı ve mükemmel uyum ile üstün işlevselliği birleştiren ultra modern uvex suXXeed iş kıyafeti yelpazesi de pazara sunuldu. Yoğun çalışmamızın karşılığında uvex plus X Award gibi bir çok ödül aldı.

 

 

Koruyucu eldivenler

Yeni, dikişsiz uvex synexo koruyucu eldivenler konfor ile koruma arasında mükemmel sinerjiyi elde etme sözü verir. Güçlendirilmiş koruyucu alanlar, hassas işlerden zorlu görevlere tüm etkinlikler için ideal olduğundan bu eldiven, işlevsellik ve kullanıcı konforu için yeni standartlar belirlemiştir.

Ancak kesilmeye karşı koruyucu eldivenler alanında uvex C500 M köpük veya uvex C5 gibi farklı yenilikler de bulunmaktadır.

 

 

Koruyucu ayakkabılar

Başarılı koruyucu ayakkabı ürün yelpazesi uvex 2 genişletildi: VIBRAM® teknolojili yeni modeller zorlu koşullarda bile konforlu bir ayak iklimi sunar. Daha sportif ve hafif bir tasarımın gerektiği yerlerde ise yepyeni uvex 1 sport koruyucu ayakkabılar öne çıkar: Buuvex i-gonomics ürünü güvenlik ile böylesi görülmemiş rahatlığı birleştirir.

 

 

Bireysel KKD

Otoplasti alanında da bir uvex i-gonomics ürünü geliştirdik: uvex high-fit u-cut HC. Yenilikçi yapısı, geleneksel otoplasti ürünleriyle karşılaştırıldığında iyileştirilmiş kullanıcı konforu sunar ve ses yalıtımı özelliklerinden taviz vermeden en iyi duyma algısını garantiler. Ürün, uvex high-fit u-cut FC olarak tüm kulağı kaplayan şekilde de sunulur.

Numaralı koruyucu gözlükler için yeni sportif RX çerçevelerimiz konforlu, yalıtımlı uyumu, bireyselliği ve korumayı birleştirir.