uvex i-gonomics: uvex perfexxion – Çeşitli uygulama alanları için ilk çok standartlı baret

uvex perfexxion çok standartlı baret, birinci sınıf kullanıcı konforuyla maksimum işlevselliği temsil eder: İnsan fizyonomisine kusursuz şekilde uyum sağlayan yenilikçi ürün sisteminin karakteristik özellikleri hafifliği ve optimum iklim kontrolüdür. Koruyucu baretlerin kullanımı fark edilebilir derecede daha konforludur: Böylece ekibiniz her zaman tamamen korunur ve %100 verimli kalır.

Ayrıca fonksiyonel uvex perfexxion koruyucu baret çok işlevlidir: Endüstriyel baret, dağcılık kaskı veya bisiklet kaskı olarak kullanılabilir ve bunların tümünde standartlara uygundur. Şirket bisikletleri olan, yüksek yerlerde ya da madenlerde çalışan ve yüksek yerlerde veya denizde kurtarma görevleri gerçekleştiren endüstriyel şirketlerde kullanım için idealdir.

Altı ayrı havalandırma deliği her zaman en iyi hava dolaşımını sağlarken sonsuz derecede çeşitli genişlik ve yükseklik ayarlamaları mükemmel ergonomik uyum sunar. Pedli iç kısım ve iç file, ek konfor sunar.

uvex perfexxion, çalışanların etkinlik ve çalışma alanı değiştirme nedeniyle birden fazla baret taşıması gereken endüstriyel şirketler için idealdir. Kullanılan toka mekanizması sayesinde çok işlevlidir. Hem iç bisiklet trafiğinin ardından içine girdiğinizde baret takması zorunlu olan fabrika bölümüne geçiş sırasında, hem de zemin ile yüksek bölgeler arasında etkinlik değişikliği yapılması gereken iskele kurma gibi işlerde kullanılabilir. uvex perfexxion ile çalışanlarınız her durumda tamamen korunur ve etkinlik ile görev değişikliği sırasında koruma kaybı ortadan kalkar.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.