uvex suXXeed – iş kıyafetleri tarzla buluşuyor

Yeni uvex suXXeed iş kıyafeti koleksiyonu her açıdan mükemmel: İyi düşünülmüş işlevsellik, sportif tasarım, heyecan verici renk kontrastları, alışılmadık malzeme kombinasyonları ve kalıp gibi oturan kesim. Sonuç, hem kadınlarda hem de erkeklerde aynı derecede güzel görünüyor. Sokak kıyafetleri tasarımında tarz sahibi iş kıyafetleri. Endüstri ve sanayi için ideal.

uvex suXXeed iş kıyafetleri her görevde ve her harekette rahatlıkla yanınızda. Nem düzenleyici malzemeler, 4 yöne esneyen bileşenler ve kollarınızı kaldırdığınızda bile ceketin bel kısmını sabit tutan kesim. Mükemmel kesim derken BUNDAN bahsediyoruz ve hedefimiz de bu yönde. Erkek pantolonlarını artık hem normal hem dar kesim sunarak KKD sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Pantolonlar, gömlekler ve ceket için ayrı kadın tasarımları bulunur. Bunlarda da hem kesim hem de işlevsellik başarılı bir birleşim sunar. Ne işte ne de eğlencede taviz vermeyen kesim.

Plus X Award'un bağımsız uzman jürisi de aynı bakış açısına sahip. Teknoloji, spor ve yaşam tarzı için dünyanın en büyük yenilikçilik ödülü "2017 Yılının Markası" olarak "İş Kıyafetleri" alanında uvex'e verildi. "Spor kıyafetleri" kategorisinde düz kesim kargo pantolonlar ve uvex suXXeed koleksiyonundan Realworker ceketler Yüksek Kalite, Tasarım, İşlevsellik ve Ergonomi alanlarında ödül kazandı.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.