uvex contact ergo ENB20C koruyucu eldiven

Ürün numarası: 60150

  • ıslak ve yağlı alanlarda çok iyi kavrama
  • avuç ve parmaklarda kaplama
  • EN 388:2016 (2 1 2 1) onaylı
  • gıda maddeleri için güvenli

uvex contact ergo ENB20C: yağlı uygulamalarda dahi iyi kavrama

uvex contact ergo'nun kalın özel NBR kaplaması, yağa ve grese karşı dirençlidir. Kaliteli pamuk interlok astar ayrıca yüksek kullanıcı konforu sağlar, ciltte hoş bir his yaratır ve eldiven ikliminin optimal kontrolünü sağlar.

Genel özellikler

  • kalın, dayanıklı pamuk interlok koruyucu eldiven
  • özel NBR kaplı (nitril kauçuk) avuç ve parmaklar
  • renk: beyaz, turuncu
  • numara seçenekleri: 6 ila 10

Koruma özellikleri

  • EN 388:2016 (2 1 2 1) onaylı
  • nemli, ıslak ve yağlı alanlarda çok iyi kavrama

Konfor özellikleri

  • iyi dokunma hissi
  • ele ergonomik şekilde oturma
  • yüksek esneklik
  • pamuk astarın yüksek su buharı emme kabiliyetiyle mükemmel kullanıcı konforu
  • OEKO-TEX® Standard 100 uyarınca zararlı maddeler içermez

Uygulama alanları

  • montaj
  • muayene
  • onarım çalışması
  • nakliye/lojistik
  • ambalajlama

 

İndirmeler

Ürün bilgi formu

Şunun için teknik özellikler: uvex contact ergo ENB20C koruyucu eldiven

Özellik Değer
Specific features OEKO-TEX® Standard 100, Suitable for use in the food industry
Ürün tipi Mekanik koruma
Ürün ailesi uvex contact ergo
Versiyon Örgü kenarlı
Kaplama nitril kauçuk (özel NBR)
Kaplanmış alan Parmak, El içi
Norm EN 388:2016
Standartlar EN 388:2016 (2 1 2 1 X)
Gıdaya uygun Evet
Gıdayla uyumluluk Sulu (pH > 4,5), Asidik (pH < 4,5), Alkollü, Kuru (yağsız) , Yağlı (R1 = Zeytinyağı) , Yağlı (R2 = Tereyağı, margarin), Yağlı (R3 = Balık, peynir), Yağlı (R4 = Et, kümes hayvanı), Yağlı (R5 = Kek, kurabiye)
Malzeme Pamuk interlok
Renk turuncu, beyaz
Beden 6, 7, 8, 9, 10
Kullanım Alanı Çok amaçlı, Kontrol işleri, Montaj, Tasnif işleri, Bakım işleri, Ambalajlama işleri
Conditions of the workplace Nemli/ hafif yağlı, Islak/yağlı
Sertifikalar Gıda sektöründe kullanılabilirlik, made in Germany, OEKO-TEX® Standard 100
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Paylaş Yazdır
uvex
SAFETY