UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG ödül kazandı

Koruyucu eldiven uzmanına 2018 yılının EN İYİ 100 şirketi ödülü

2018 yılı için Almanya SME sektörünün öncü yenilikçileri açıklandı. 25. yılındaki EN İYİ 100 yarışması, en yenilikçi küçük ve orta boyutta şirketleri ödüllendirir. 2018 yılında uvex safety gloves'daki uzmanlarımızın 250 veya daha fazla çalışan kategorisinde en iyi 100 yenilikçinin arasında sayıldığını duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Lüneburg'da kurulan Avrupa'nın en büyük koruyucu eldiven üreticisi UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG, büyük uluslararası şirketlerle rekabet içerisindedir ve Alman SME sektörünün gizli şampiyonlarından biridir. uvex safety gloves, uvex stratejik yenilikçilik programı olan "IQ8"in izinde uzun yıllardır yenilik konusunda kendini göstermektedir. Şirket aynı zamanda 25'ten fazla ülkede çok yüksek kaliteli ürünleri ve teknolojileri ile küresel koruyucu eldiven pazarını şekillendirmeye katkıda bulunmuştur.

uvex safety gloves, 2013 yılında EN İYİ yenilikçi ödülünün ardından 2018 yılında da EN İYİ 100 yarışmasında takdir görmesiyle uzun süreli ve sürdürülebilir yenilikçi yaklaşımını kanıtlamıştır. Ödülün kazananları 120 küresel ve ulusal pazar liderinden oluşmaktadır.

Ödül, akıl hocası Ranga Yogeshwar tarafından 29 Haziran 2018 tarihinde Ludwigsburg'da gerçekleşen 5. Alman SME Zirvesinde sunulmuştur.

Şirket temsilcileri, akıl hocası Ranga Yogeshwar ile UVEX SAFETY GmbH & Co. KG'nin EN İYİ 100 şirketten biri olmasını kutluyor. Soldan sağa: Thorsten Udet, Wolfgang Hornberger, Franz Keller ve Dr Wolfgang Kesting.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.