uvex 1 sport koruyucu ayakkabı bir kez daha takdir topladı

İlk kez 2017 yılında A+A uluslararası ticaret fuarında (iş sağlığı ve güvenliği hakkında) tanıtılan uvex 1 sport koruyucu ayakkabı prestijli, uluslararası Red Dot Design Award 2018 ile takdir gördü. Aynı zamanda koruyucu ayakkabı yelpazesi German Design Award 2019'e aday gösterildi.

Bu yıl 1684 Red Dot Award ve 69 Red Dot ödülü için Red Dot Award içinde 59 ülkeden 6300 yenilik yarıştı: Sadece en iyiler ödüllendirildi. 39 kişilik jüri, uvex 1 sport güvenlik ayakkabısına Red Dot Award verme kararını "uvex 1 sport koruyucu ayakkabı, modern tasarımı ve kullanılan malzemeler ile gerçekleştirilen üretim sürecinin desteklediği mükemmel kalitesi sayesinde dikkat çekiyor." diyerek destekledi. Böylece iF Design Award 2018 ödülünün ardından uvex 1 sport konsepti bir kez daha uluslararası bir tasarım uzmanı grubunu etkileyerek uvex'in elit şirketler arasındaki yerini doğruladı.

uvex 1 sport koruyucu ayakkabılar. Modaya uygun. Saf atletizm.

Spor tasarım gelişmiş işlevsellikle buluştu: uvex 1 sport koruyucu ayakkabı, hafif tasarımı, havalandırmayı optimize eden yüksek teknolojili malzemeleri ve çift yoğunlukta poliüretandan üretilen ergonomik şekilli, esnek dış tabanı sayesinde genç ve modaya uygun tasarımı birinci sınıf kullanıcı konforu ile birleştirir. uvex i-gonomics ürün sisteminin bir parçası olarak bu koruyucu ayakkabı, iş yerinde ve ötesinde kullanıcı konforunu ölçülebilir derecede artırır.

Kapsamlı özellik aralığı

S1 ve S3 koruma sınıfındaki uvex 1 sport koruyucu ayakkabılar neredeyse dikişsiz ve yeni geliştirilmiş kalıba dayanmasının yanı sıra çok çeşitli özelliklere de sahiptir. Sentetik malzemelerden oluşturulan ayakkabılar ESD özelliğine sahiptir ve kroma alerjisi olan kişiler için uygundur. Poliüretan dış taban sürtünmeye dayanıklıdır ve kaymaya karşı çok iyi direnç değerleri (SRC verileri) sunar. Metalsiz xenova® koruyucu ayakkabı ucu ve metalsiz, nüfuza dayanıklı orta taban (S3 modeli) yüksek seviyede güvenlik sağlar. Ayrıca uvex 1 sport koruyucu ayakkabılar boya ıslatıcı bozucu maddeler içermez. 35 ile 40 arası numaralar kadın kalıbı kullanılarak üretilmiştir. Çıkarılabilir konforlu iç taban ön ayak ve topuk etrafında tamponlama sağlar. uvex 1 sport koruyucu ayakkabılarla birlikte istek üzerine DGUV (Alman İş Alanında Sağlık ve Güvenlik Enstitüsü) 112-191 yönergesine ve Avusturya ÖNORM Z 1259 yönergesine uygun, ortopedik gerekliliklere göre üretilmiş çözümler mevcuttur.

uvex i-gonomics – yenilikçi ayak koruması. Ölçülebilir şekilde artırılmış kullanım konforu.

uvex i-gonomics birinci sınıf konforla maksimum işlevsellik anlamına gelir: İnsan fizyonomisine kusursuz şekilde uyum sağlayan yenilikçi ürün sisteminin karakteristik özellikleri üstün emiciliği, hafifliği ve optimum iklim kontrolüdür. Koruyucu ayakkabılarla gün boyu ayakta durmak ve yürümek belirgin derecede daha konforludur. uvex 1 sport, sadece 475 g (S1 SRC, 42 numara), olan düşük ağırlığı, yüksek derece esnekliği (düşük bükülme sertliği) ve yüksek seviyede nefes alabilirliği sayesinde 4,3'lük olağanüstü uvex i-gonomics rahatlık endeksine sahiptir.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.