uvex profisystem construction

Yapı endüstrisi, alanın hazırlanmasından inşaat mühendisliğine ve bina inşasından iç montaja uzanan görevlerle çok çeşitli yeni zorluklarla yüzleşiyor. Her projede, dahil olan tüm tarafların iş arkadaşlarıyla mükemmel sinerjiyle çalışması gerekir. Aynısı, mükemmel kişisel koruma ekipmanı sistemi için de geçerlidir. İlk kez uvex safety group, inşaat sektörü için özel olarak tasarlanmış, kapsamlı bir KKD ürün sistemini A+A 2017 ticaret fuarında sundu.

uvex, inşaat endüstrisinin özel gerekliliklerine gere üretilmiş ve kullanıcıları güvenilir şekilde koruyan 150'den fazla yenilikçi KKD ürünü geliştirdi ve seçti. 12'den fazla ürün kategorisinde toplanan uvex profisystem construction ürünleri tüm uygulamalarda en iyi korumayı sunar.

uvex profisystem construction, aşağıdaki uygulamalar için geliştirildi:

  • Yol inşası
  • Lağım/boru döşemesi
  • Tesisat/klima teknolojisi ve ısıtma sistemi kurulumu
  • Tuğla döşeme/taş işleri/asfalt döşeme
  • İmha/sökme işleri
  • Köprü ve tünel inşası/yükseltilmiş yol inşası
  • Elektrik kurulumu
  • Beton ve alçı işleri
  • Yapı makinesi yönetimi
  • Zemin/fayans döşeme
  • Boyama/duvar kağıdı kaplama
  • Demircilik

Yüksek gürültü mü var? Tehlikeli kıvılcımlar mı uçuşuyor? Zararlı kalıntı kirlenmesi mi gerçekleşiyor? uvex, her uygulama için doğru çözüme sahiptir. Çalışanlara yenilikçi teknolojili, olağanüstü seviyede kaliteli ve modern tasarımlı baştan ayağa profesyonel koruma sağlar.

Ürün örnekleri:

Güvenilir koruyucu baretler; her inşaat alanı için gerekli kit: uvex pheos IES baret, uvex pheos koruyucu gözlüklerin doğrudan takılması için entegre klips içerir. Bu sistem, göz korumanızı olması gerektiği yerde tutar; gerekirse güvenli şekilde baretin içine yerleştirilebilir.

Tüm inşaat endüstrisi uygulamaları için yenilikçi koruyucu gözlükler: uvex pheos cx2, inşaat alanı tozuna karşı güvenilir koruma sağlar ve uzun süre kullanımda bile benzersiz konfor için ergonomik göz kalkanına sahiptir.

Ekibinizin işlerine iki elle tutunabilmesi için esnek koruyucu eldivenler: uvex phynomic XG eldiven cildinizin üzerine mükemmel oturur ve yağlı iş aletlerini kullanırken ekstra kavrama için yenilikçi kaplamaya sahiptir.

Yüksek inşaat gürültüsüne karşı güvenilir işitme koruması: Ekstra yumuşak kulaklıklar sayesinde uvex K4'ü kullanması çok konforludur. Dikkat çekici yüksek görünürlük sunan tasarım kullanıcının görülmesini iyileştirir.

İnşaat alanı ekibinize sağlam bir temel sunmak için dayanıklı koruyucu ayakkabılar: uvex 2, en yeni nesil metalsiz koruyucu ayakkabı burnu ile donatıldığından maksimum kullanıcı konforu sunan hafif, ultra esnek bir ayakkabıdır.

Ekibinizin inşaat alanında görünürlüğü garanti altına alınır: Suya çok dayanıklı uvex korumalı aktif flaşlı, yumuşak kaplamalı cekette görüş azaldığında güvenliği artırmak üzere pille çalışan ışık kılavuz sistemi bulunur.

Ürünlere ek olarak uvex, profisystem yapısı dahilinde kapsamlı bir servis konsepti sunar. Bunların yanı sıra tesiste uygulama tavsiyesi ve otomatik danışma araçları (koruyucu eldivenler için uvex Chemical Expert System gibi) da mevcuttur. Ayrıca uvex'in koruyucu gözlükler, baş koruması ve koruyucu kıyafet yelpazelerindeki ürünleri özelleştirilebilirdir. Eğitim ve öğrenim amaçları için Fürth'teki uvex academy'de özelleştirilmiş şirket içi seminerlere ve sektöre özek etkinliklere katılabilirsiniz.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.