uvex i-gonomics: uvex synexo Z200 – konfor ile koruma arasında mükemmel sinerji

Yeni uvex synexo Z200 koruyucu eldiven, dikişsiz koruyucu eldivenlerin avantajlarını özel koruma bölgeleriyle birleştirir. uvex synexo Z200, hem çok hassasiyet gerektiren işler, hem de sıkı bir tutuş gerektiren etkinlikler için en çok gerektiği yerde hedefli koruma sunarak işlevsellik ve kullanıcı konforunda yeni standartları belirledi. Bu nedenle tasarım, KKD ürünleri için kullanıcı konforunu ölçülebilir seviyede artıran uvex i-gonomics ürün sisteminin bir parçasıdır.

Kritik alanlarda artırılmış koruma
Yenilikçi uvex synexo Z200 koruyucu eldiven, kullanıcılarını güvenilir şekilde korur. Alman İş Alanında Sağlık ve Güvenlik Enstitüsü (DGUV) istatistikleri, baş parmağın ve işaret parmağının kesilme yaralanmaları ve sürtünmelerden özellikle etkilendiğini gösteriyor. Sağlam uvex synexo Z200 montaj eldiveninde hem bu bölgelerde hem de avuç alanında özellikle ek destek bulunur. Aqua polimer XtraGrip kaplamanın altına uzanan beyaz HPPE koruma alanı, kullanıcı konforunu azaltmadan yırtılmaya karşı direnci ve kesilmeye karşı korumayı (kesilmeye karşı koruma sınıfı B) verimli şekilde güçlendirir. Gözenekli aqua polimer XtraGrip kaplama sayesinde yüksek seviye nefes alabilir olan bu eldivenleri giymesi her zaman çok konforludur. Ayrıca eldiven, nemli ve yağlı alanlarda iyi bir tutuş sağlar. EN 388'e (4X31B) uygun olarak sertifikalandırılan ve Öko-Tex standard 100 sertifikası alan uvex synexo Z200 hassas işler, bakım operasyonları ve sanayi için idealdir; 6 ile 12 boyutları arasında sunulur. Almanya'da üretilmiştir.

uvex i-gonomics – yenilikçi el koruması. Ölçülebilir şekilde artırılmış kullanım konforu.
uvex i-gonomics birinci sınıf konforla maksimum işlevsellik anlamına gelir: Yenilikçi ürün sistemi insan fizyonomisine mükemmel şekilde uyarlanmıştır ve yüksek seviyede dayanıklılığı, hafif ağırlığı ve optimum havalandırma kontrolüyle tanınır. Koruyucu eldivenler, kullanıcı tarafından daha kolay benimsenebilecek şekilde geliştirilmiştir – bu güvenlik bakımından önemli bir artıdır.

Ek uvex synexo koruyucu eldivenler
Baş parmak ekleminde destek, avuç içinde sönümleme etmenleri veya elin ve parmakların arkasında korumaya sahip uvex synexo koruyucu eldivenlerin her biri özel koruma özellikleriyle tanınır ve uygulamanız için en iyi çözümü sunar. uvex synexo Z200'e ek olarak uvex synexo M100, uvex synexo M500 ve uvex synexo impact 1 modelleri de bulunur ve özel güvenlik gerekliliklerini karşılar.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.