uvex i-gonomics: uvex pheos cx2 sonic geniş görüş gözlükleri

Kompakt, hafif tasarımıyla uvex pheos cx2 sonic, çok çeşitli uygulamalar için uygundur. Bu işlevsel geniş görüşlü gözlükler üstün konfor sağlar ve uvex supravision kaplama teknolojisi sayesinde zorlu iklimlerde bile net bir görüş alanı sağlar.

Sadece 34 gram olan uvex pheos cx2 sonic, uvex yelpazesindeki en hafif geniş görüş gözlüğüdür! Gözlükler esnek şekilde uyumlu, yumuşak bileşenleri sayesinde kapsamlı seviyede koruma sunar. uvex duo component teknolojisi ve doğrudan cama yerleştirilen alın ile burun kalıpları kişiselleştirilmiş uyumu garantiler. uvex pheos cx2 koruyucu gözlüklerle önceden kullanılmış ve test edilmiş olan X-tended eyeshield göz alanını tamamen kaplar.

Kompakt tasarımı sayesinde gözlükler, hem baretler hem de solunum ve işitme korumalarıyla birlikte kolayca kullanılabilir. uvex supravision extreme kaplama sayesinde camın dışı çizilmeye dayanıklıdır ve iç kısmı buğulanmaya karşı korumalıdır. Ek olarak cam, yüksek mekanik güce sahiptir ve saniyede 120 metreye kadar hızda hareket eden küçük objelere karşı dayanıklıdır (B seviyesi).

uvex i-gonomics – Rahatlık sunma yoluyla yenilik
uvex pheos cx2 sonic, ilgili güvenlik özelliklerini olağanüstü ergonomik becerilerle birleştiren ve bunları bilimsel olarak ölçülebilir hale getiren yenilikçi uvex i-gonomics ürün sisteminin bir parçasıdır. uvex i-gonomics yüksek oranda ergonomik buluşlara dayanarak geliştirilen ürünleri içerir. Ürünleri kullanıcı konforu konusunda izlemesi ve karşılaştırması mümkün hale getirmek için uvex "Rahatlık Endeksi"ni oluşturdu.   Rahatlık Endeksi, bir araya geldiklerinde ortalama değer olarak bir ürünün "rahatlık endeksini" tanımlayan üç faktörden oluşur. Bu, uvex'in farklı ürün türleri ve üreticileri arasında bile maksimum karşılaştırılabilirliği sağlamasını mümkün kılar. Rahatlama üç farklı kategoride ölçülür: "güç", "ağırlık" ve "havalandırma". Bu sayede uvex farklı ürün tiplerinin kıyaslanamayacak özelliklerini dikkate alır ve bu nedenle ölçüm kategorileri içinde kullanılan test yöntemleri buna uygun şekilde değişiklik gösterir.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.