uvex high-fit u-cut – en üst sınıf, özel işitme koruması

Gürültü nedeniyle oluşan işitme kaybı, bilinen iş hastalıkları listesinde uzun yıllardır üst sıralarda. Gürültü nedeniyle oluşan işitme kaybı, genellikle yavaş ve acısız şekilde gerçekleşir. İşitme hasarı riski ve kulakları koruma ihtiyacı genellikle artık çok geç olduğunda fark edilir. İyi işitmenin önemini ancak işitme kaybından etkilenen kişiler anlayabilir. uvex için işitme koruma ve sürdürme çok büyük önem taşır.

Kullanıcı kabulü, başarılı işitme korumasında çok önemli rol oynar. İnsanlar çoğunlukla ağır, kötü uyan koruma ürünleri kullanmayı reddederler. Yenilikçi tasarımı sayesinde uvex u-cut HC otoplasti işitme koruması, kullanıcı konforunda fark edilir ölçüde iyileştirme sunar ve ses yalıtımından ödün vermeden sesin daha da iyi algılanmasını mümkün kılar. Otoplasti kulak kanalı alanının hedeflenen açıklığı sayesinde çok daha esnektir ve daha hafif hale gelmiştir. Kulak kanalında ses kalıntısı ciddi oranda artırılmıştır. Bunların tümü, rakipsiz kullanıcı konforu ile aynı yüksek yalıtım performansını sunacak şekilde bir araya gelir. uvex high-fit u-cut işitme koruması, özel otoplasti tasarımına sahip iki model olarak mevcuttur: yarı kubbe veya tam kubbe. İki model de dermatolojik olarak test edilmiş aynı yumuşak silikon malzemeden üretilmiştir. Kulak kanalı için çıkartılabilir otoplasti ürünleri maksimum esneklik sunar ve sert çene hareketini telafi edebilir.

Benzersiz tasarımı bu otoplasti ürününü, kulak kanalında ve kulak kepçesi çukurunda daha yumuşak, daha hafif ve daha esnek hale getirerek maksimum kullanıcı konforu sağlar. İki modelde de anti bakteriyel nano kaplama bulunur. İnce bir delik basınç birikmesini önler ve yalıtım hissini ortadan kaldırır. uvex high-fit otoplasti ürünlerinde iş yerinin gürültü seviyesine göre seçilebilecek bir filtre bulunur. Tüm ürünler ve yalıtım değerleri EN 352-2'ye uygun şekilde test edilmiş ve sertifikalandırılmıştır. uvex high-fit u-cut otoplasti ürünleri yüksek sıcaklıktaki herhangi bir yerde ve basınca duyarlı kulakları olan kişiler tarafından kullanım için idealdir.

uvex i-gonomics – Rahatlık sunma yoluyla yenilik
uvex high-fit-u-cut, ilgili güvenlik özelliklerini olağanüstü ergonomik becerilerle birleştiren ve bunları bilimsel olarak ölçülebilir hale getiren yenilikçi uvex i-gonomics ürün sisteminin bir parçasıdır. uvex i-gonomics yüksek oranda ergonomik buluşlara dayanarak geliştirilen ürünleri içerir. Ürünleri kullanıcı konforu konusunda izlemesi ve karşılaştırması mümkün hale getirmek için uvex "Rahatlık Endeksi"ni oluşturdu. Rahatlık Endeksi, bir araya geldiklerinde ortalama değer olarak bir ürünün "rahatlık endeksini" tanımlayan üç faktörden oluşur. Bu, uvex'in farklı ürün türleri ve üreticileri arasında bile maksimum karşılaştırılabilirliği sağlamasını mümkün kılar. Rahatlama üç farklı kategoride ölçülür: "güç", "ağırlık" ve "havalandırma". Bu sayede uvex farklı ürün tiplerinin kıyaslanamayacak özelliklerini dikkate alır ve bu nedenle ölçüm kategorileri içinde kullanılan test yöntemleri buna uygun şekilde değişiklik gösterir.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.