uvex 2 koruyucu ayakkabılar – "2017 Yılının En İyi Ürünü"

uvex, uvex 2 koruyucu ayakkabılar serisini, VIBRAM® kauçuk taban tasarımlı, S1 P ve S3 koruma sınıflarında yeni ve çekici modelleri içerecek şekilde genişletiyor. Aynı zamanda şirket "2017'nin En İyi Ürünü" alanında "Araçlar" kategorisinde "Plus X Award" almış olmanın mutluluğunu yaşıyor. Arka arkaya dördüncü kez bağımsız uzman bir jüri, etkileyici uvex 2 ürün konseptini takdir ediyor. Bu konsept, kişisel güvenlik ekipmanları (KKD) pazarında o kadar benzersiz ki "Kazananlar İş Başında – uvex 2 – Sınırları Zorluyoruz" sloganıyla koruyucu ayakkabılarda yeni standartları belirliyor ve çok çeşitli uygulama alanlarını kapsıyor.

Yeni model ve taban tasarımı yelpazesi
uvex 2 serisi, S1 P ve S3 tasarımlarında yüksek teknolojili mikrofiber gövdeye sahip dört modelden (botlar, ayakkabılar, gözenekli ayakkabılar ve sandaletler) ve iki yüksek kaliteli deri gövdeli modelden (ayakkabılar ve botlar) oluşur. Her model PU/PU dış taban ve VIBRAM® kauçuk dış taban seçenekleriyle sunulur. Her model ESD gereklilikleri karşılar ve tamamen metalsizdir.

Olağanüstü ergonomi sağlamaya odaklanıyoruz
uvex i-gonomics KKD ürün sisteminin çerçevesi içerisinde uvex 2 konseptini geliştirirken odağımız, ergonomi prensiplerine uygun şekilde kullanıcıların kemik-kas sistemlerindeki zorlanmanın seviyesini ciddi oranda düşürmek üzerindeydi. Bu nedenle uvex 2 koruyucu ayakkabılar serisi; kolaylık, olağanüstü destek özellikleri ve ayak için dengenin yanı sıra ayakkabı uzun süre giyildiğinde mükemmel havalandırma kontrolü özellikleri de sunar. İstek üzerine DGUV (Alman İş Alanında Sağlık ve Güvenlik Enstitüsü) 112-191 yönergesine ve Avusturya ÖNORM Z 1259 yönergesine uygun, ortopedik gerekliliklere göre üretilmiş çözümler mevcuttur.  

Daha çeşitli uygulama alanında kullanıma uygun
Dayanıklı olmasına rağmen tarz sahibi uvex 2 koruyucu ayakkabılar serisi; enerji, taşıma ve lojistik, kimyasal madde endüstrisi, havaalanı servisleri, makine mühendisliği, sanayi ve yardımcı inşaat sanayisi gibi sektörlerde orta derecede ve zorlu uygulamalar için tasarlanmıştır.

Takdir gördüğümüz diğer alanlar
2016 ve 2017 yıllarında iki Plus X Award ile uvex 2 koruyucu ayakkabılar, 2016'da aldığı IF Gold Award'un ve German Design Award in 2016'daki Özel Adaylığının ardından pazardaki en çok ödül kazanan güvenlik ayakkabılarını sunan seri, bir kez daha kazananlar podyumunda yerini alıyor.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.