Kazanan podyumunda uvex sportsline

uvex sportsline koruyucu ayakkabı yelpazesi; işlevselliği, konforu ve stili; hafif, ince ve esnek tasarım ile bir araya getirir. Bu kazanan birleşim, German Design Council'i de etkileyerek uvex sportsline serisi 8473 modelinin 5000'den fazla başvuruyu geride bırakarak Endüstri kategorisinde German Design Award Winner 2018 ödülünü almasını sağladı.

Metalsiz, nüfuza dayanıklı orta taban ve ayakkabı ucuyla uvex sportsline, hem koruma hem de çalışırken daha fazla esneklik sağlar. Ayakkabının burnundaki TPU aşınmaya dayanıklı alan, özellikle diz çökülen durumlarda yıpranmaya karşı koruyarak ürün ömrünü uzatır. uvex sportsline, kendisini çok çeşitli endüstriyel uygulama alanlarında kullanıma uygun hale getiren 35 megaohm'un altında kaçak direnci ve merdivenlerde bile her adımda güvenliği sağlayan SRC sertifikalı kayma dirençli ve hafif girintili tabanı ile ESD alanlarında da kullanıma uygundur. Ultra nefes alan kumaştan üretilen üst kısım ve aralıklı file astarı, mükemmel kullanıcı konforu ve dengeli bir ayak iklimi sunar.

Çift katmanlı poliüretan dış taban ve topukta şok emilimi; çıkarılabilir, anti statik, havalandırma sağlayan konforlu iç tabanla birleşerek kas-iskelet sistemini korumaya yardımcı olan ve ayak hijyenini iyileştiren başarılı emilim ve nemin çekilmesini garantiliyor. Çalışırken bağcıkların açılmasını önleyen kişiye göre ayarlanabilir hızlı bağcık sistemiyle koruyucu ayakkabılar ayağa mükemmel ve güvenli şekilde uyuyor.

uvex sportsline, EU 35 ila 48 numaralarında, üç farklı renkte sunulur ve EN 20345:2011 S1 P SRC'yi karşılar. uvex sportsline; depo, lojistik, otomotiv, havacılık ve ticaret gibi hafif endüstri uygulamaları için ideal koruyucu ayakkabıdır.  

German Design Award hakkında
German Design Award, German Design Council'in en büyük uluslararası ödülüdür. Hedefi benzersiz tasarım trendlerini keşfetmek, sunmak ve onurlandırmaktır. Bu nedenle her yıl, ürün ve iletişim tasarımı alanlarından, her biri uluslararası tasarım alanında kendi kategorilerinde çığır açan en yüksek kalitede başvurular ödüllendirilir. 2012'de başlayan German Design Award, dünyadaki en fazla saygı duyulan tasarım yarışmalarından biridir ve profesyonel çevrelerde yüksek saygı görmektedir.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.