uvex safety group, büyük orandaki HexArmor® payı satın alımıyla küresel erişimini artırdı

28 Ekim 2016 – Fürth: uvex safety group, bugün ABD tabanlı HexArmor® şirketinden büyük oranda pay satın aldığını duyurdu. Bu stratejik HexArmor® yatırımı uvex safety group'un batı yarım kürede varlığını önemli oranda genişletiyor.

1993'te uvex safety group'un ana şirketi uvex Winter Holding, Amerika'daki ticari haklarıyla birlikte ABD şirketini sattı. uvex group'un Yönetici Ortağı Michael Winter "Bunun ışığında 20 yılın ardından dünyanın en önemli endüstriyel sağlık ve güvenlik pazarına dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyor. uvex safety group'un CEO'su Stefan Brueck şu şekilde açıklıyor: "HexArmor® ile stratejik ortaklık, yenilikçi ürün çözümlerimizi batı yarım küredeki müşterilere de sunmak için ideal platformu sunuyor. HexArmor® Kuzey Amerika'da güvenlik profesyonelleri ile çalışanlar için güvenilir bir ortaktır. HexArmor® markası el korumasında yenilik ile yüksek performansı bir arada temsil ettiğinden Amerika'da uvex safety group için mükemmel platformu sunuyor. Ek olarak son 10 yıldaki büyüme oranları çok etkileyici."  

HexArmor® Başkanı ve CEO'su Steve VanErmen, ortaklık konusundaki heyecanını açıklıyor. "uvex safety group, pazarda öncü rolü ve güvenlik alanında yenilikçiliğiyle küresel şekilde tanınıyor. Birkaç yıldır HexArmor® müşterileri bizden el korumasındaki kesilmeye, delinmeye ve darbeye karşı temel koruma teknolojilerimizin ötesinde çözümler talep ediyor." diyor VanErmen. "uvex safety group ortaklığında müşterilerimize yeni ve çok çeşitli güvenlik çözümleri ile yenilikler sunmak üzere HexArmor® olarak yeterliliğimizin kapsamı anında genişliyor. Bu ortaklık, ayrıca çalışanlarımız için yeni imkanlar doğururken büyümeyi hızlandırmamızı mümkün kılıyor."      

Brueck ve VanErmen, çok sayıda ilgi çekici sinerji imkanları olduğu konusunda hemfikirler. "Misyonumuz insanları korumak" diyor Stefan Brueck. "Sürekli yeniliklerimiz sayesinde pazarda öncü rolümüzü oluşturan 90 yıllık bir geçmişimiz var. Hedefimiz yaptığımız her işte kazananların arasında olmak ve HexArmor® ile iş birliğimiz de buna dahil. Kuzey Amerika pazarında büyük başarı bekliyoruz."  

Müşterilerimiz önümüzdeki aylarda hem HexArmor® hem de uvex safety group'tan çok sayıda yeni ürün bekleyebilir. uvex safety group'un göz, baş ve el koruması dahil olmak üzere yenilikçi ürünleri Amerika'da çok aşamalı lansman planı yoluyla HexArmor® markası altında satılırken HexArmor'ın yüksek teknolojili el, kol ve vücut koruması Doğu Yarım Küre'de belirli pazarlarda uvex safety group tarafından satılacak.

uvex group'un Yönetici Ortağı Michael Winter (sağda) ve uvex safety group CEO'su Stefan Brück (solda) büyük oranda HexArmor® payı satın alımını bildirmekten mutluluk duyuyor.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.

HexArmor® hakkında

Performance Fabrics, Inc. (HexArmor®) 2004 yılında Grand Rapids, Michigan'da kurulmuştur. Steve VanErmen ile Brent Lohrmann tarafından ortaklaşa kurulan HexArmor®; kesilmeye, delinmeye ve iğne batmasına karşı yüksek performanslı direnç konusunda pazarı şekillendirmiştir ve darbeye karşı el koruması alanında endüstri lideridir. HexArmor® petrol ve gaz, inşaat, enerji, kereste, kağıt hamuru ve kağıt, taşıma ve diğer endüstriyel sektörlerde öncü şirketler için her gün zorlu el koruması sorunlarını çözmek üzere yoğun şekilde çalışan 150 kişiden fazla çalışana sahiptir.  

Anlaşmanın koşulları açıklanmamıştır.

Download (.zip)