uvex pheos cx2 koruyucu gözlükler mükemmel performans gösteriyor

Yüksek performanslı atletlere başarılı bir küresel ekipman sağlayıcısı olarak bu atletlerin ürünlerimize duyduğu güven kişisel başarı elde etmekte doğru koruyucu ekipmanın önemini sergiliyor.  Sporda olduğu gibi endüstriyel iş yerleri de kişiler ve ekipmanlar için günlük zorluklar sunar. KKD'nizin en önemli anlarda işini yapacağını bildiğinizde kişisel olarak en iyi performansınızı gösterebilir ve "iş başında kazanan" olabilirsiniz.

Yeni uvex pheos cx2, uvex'in en çok satan gözlüklerine yeni beceriler ekliyor.  Enjeksiyon kalıplı, yumuşak bileşen teknolojili X-tended göz ve yüz koruması sıçramalara ve parçacık nüfuzuna karşı güvenilir koruma sağlar.  Dört noktalı çerçeve, gözlüklerin kullanıcının yüzüne güvenilir koruma sağlayacak şekilde oturmasını sağlar. Sapların farklı tasarımı ve şekli ile yenilikçi X-Twist teknolojisi uvex pheos cx2'nin her baş genişliğine uyum sağlayarak konforlu, kaymaz uyum sunar.

Çoğu iş alanı için uygundur

uvex pheos cx2 çeşitli testlerde mükemmel performans sergiledi. Alkollü solüsyonla gerçekleştirilen sızıntı testinde X-tended göz ve yüz koruması, standardın gerektirdiği şekilde önden ve uvex standardına uygun şekilde yukarıdan ya da yandan püskürtüldüğünde damlacıkların nüfuzunu önledi. Gözler baş üstünde gerçekleştirilen işler sırasında bile korunur. 

uvex pheos cx2, uyum tarafında da yüksek puan aldı.  Alın ile gözlükler arasındaki boşluk, çoğu yüz şekline en iyi uyum için dört farklı noktadan ölçüldü. Sonuç olarak ortaya çok satan ve yüksek performanslı uvex pheos ve uvex pheos s koruyucu gözlüklerle karşılaştırıldığında daha da fazla koruma ve kullanıcı konforu sunan ergonomik gözlükler çıktı.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.