uvex i-works: İyi görünün, güvende kalın!

Güvenilir koruma, olağanüstü konfor ve geniş uygulama aralığı: uvex i-works, kapsamlı işlevleri ve tutarlı malzeme seçkisini sportif görünüşle birleştirir.

Gözlerimiz sadece merkezi duyu organımız olmakla kalmaz; çalışma becerimiz için de büyük önem taşır. Bu nedenle özellikle zorlu ve potansiyel olarak tehlikeli ortamlarda tamamen korunmaları çok önemlidir.  

Kapsamlı koruma işlevleri, yüksek kullanıcı konforu ve geniş görüş alanı: uvex i-works yerleşmiş teknolojik uzmanlık, sektörler arası uygulama bilgisi ile çok sayıda işlevsel test ve kalite kontrolünün sunduğu performansın etkileyici bir birleşimidir. Bu şekilde uvex'teki geliştiriciler işlev ve kullanılan malzemeler açısından teknoloji harikası koruyucu gözlüklerden beklenen tüm avantajları bir araya getirmeyi başarmıştır.  

Alışıldık şekilde her alanda başarılı olan uvex i-works, bu sayede birçok çalışma ortamının farklı taleplerini için uygundur. Bu özellikleri yoluyla inşaat işleri veya üretim süreçlerinin parçası olarak ciddi strese maruz kalan kullanıcıları korurlar. Ayrıca sağlık endüstrisinde, laboratuvar ve ecza endüstrisinde ve gıda endüstrisinde de kullanılabilirler. Bunlara ek olarak UV 400 koruması sayesinde camlar 400 nanometreye kadar UVA, B ve C ışınlarını emerek gözlerin zararlı morötesi ışınlardan tamamen korunmasını sağlar.

Burada uvex supravision excellence kaplama, zorlu koşullarda bile kapsamlı koruyucu işlevler sunarak mekanik darbelere karşı yüksek derecede dengeyle birlikte çizilmeye ve kimyasal maddelere son derece dayanıklı dış yüzey sunar. Bunların yanı sıra camların içindeki buğu önleyici özellik tekrarlanan temizlemeden sonra bile kalıcıdır: Bu sayede gözlükler uzun süreli kullanıma uygundur.

Kullanıcı konforu, iş yerinde koruyucu gözlüklerin kullanımı için aynı derecede önem taşır. Özellikle uzun süreli kullanımlarda bunların hafif olması ve yüzün hassas bölgelerinde acı veren basınç izleri bırakmaması büyük önem taşır. uvex'in çift bileşen teknolojisi tüm iş günü boyunca bu özelliklerin sürdürülmesini sağlar. Gözlükler yüzün neresine yaslanırsa yaslansın hafif malzeme kullanım sayesinde yüksek seviyede konforun yanı sıra sabit, kaymaz uyum sunar.

Önemli başka bir avantaj: uvex i-works, kapsamlı kaliteyi sportif tasarım ile birleştirmeyi başarır. Sonuçta zorlu çalışma ortamlarındaki çalışanların bile iş yerinde iyi görünmeye hakkı vardır!

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.