Koruyucu giysiler Alman Tasarım Ödülü'nü kazandı

Metal endüstrisinin talepleri için özel olarak geliştirilen uvex protection metal markalı koruyucu giysiler, uluslararası saygınlığa sahip 2017 Alman Tasarım Ödülü'nü kazanmıştır.

Olağanüstü tasarım ödüllendiriliyor: 2015 Red Dot Tasarım Ödülü'nden sonra uvex protection metal markalı giysiler artık uluslararası saygın 2017 Alman Tasarım Ödülü'nü de raflarına ekleyebilir. Koruyucu giysiler giyerken bile profesyonel ve sportif bir görünüm sunan uvex protection metal markalı giysilerin tasarımcıları için artırılmış koruma işlevinin yanı sıra tasarım da çok önemliydi. Şahsi koruma giysilerinin şirket içinde veya müşterinin yanında günlük olarak giyilmesi için yalnızca giysinin koruması ve dayanıklılığı konusunda yüksek talep oluşturmaz, aynı zamanda kullanıcının giysiyi giymeyi kabul etmesi ve bu giysi ile rahat hissetmesi de çok önemlidir.  

"İyi düşünülmüş bir dizi ayrıntı ile hem sahada yapılan işler veya kaynak işleri için ek koruma sağlanır hem de kullanıcıya yüksek derecede rahatlık ve hareket özgürlüğü sunulur. Sportif, modern ve şık giyimi birleştirilerek titizlikle tasarlanan ve yüksek kaliteli koruyucu giysiler." Ekonomi, eğitim, bilim ve tasarım endüstrisi alanlarında uzman kişilerden oluşan jürinin yorumları bu yönde olmuştur. Böylelikle uvex protection metal markalı giysiler 2017 Alman Tasarım Ödülü'nü kazandı

Alman Tasarım Ödülü, Tasarım Konseyi'nin uluslararası saygın ödülüdür. Ödülün amacı; benzersiz tasarım eğilimlerini keşfetmek, sunmak ve ödüllendirmektir. Bu nedenle, her yıl uluslararası tasarım alanında kendi özellikleriyle yol gösterici ürün ve iletişim tasarımından üst düzey sunumlar ödüllendirilir.

Koruyucu giysiler, uvex metalworking pro sistemi koleksiyonunun bir parçasıdır ve olağanüstü tasarımın yanı sıra kıvılcım oluşmasını engelleyen, yenilikçi bir fonksiyonel kaplamaya da sahiptir. Yakın zamanda geliştirilen bu kaplama, insanları koruma ihtiyacı ve sorumluluğu doğrultusunda kullanıcının yanıklardan etkili bir şekilde korunmasına katkıda bulunur. Alışılagelmiş alev azaltıcı malzemelerin aksine kaplanmış tekstil ürünleri uzun bir kullanım ömrüne sahip ve bakımları kolay olan, rahat ve havadar bir yapıya sahiptir. Kaplanmış bölgeler sayesinde giysiler, sadece yüzey taşlamada değil, aynı zamanda kaynak işleri veya benzer faaliyetlerde de belirgin seviyede daha uzun hasar görmeden kalır. Kaplanmış bu giysilerde aşınma oranın düşük olması bu giysileri çok ekonomik kılar.

uvex metalworking pro

Sektöre özel gereksinimler için özel koruyucu ekipmanlar: uvex, metalworking pro ürünleriyle metal endüstrisinin somut taleplerini karşılıyor. Kaynak, montaj, taşlama veya frezeleme işlemleri fark etmeksizin: uvex'in metal endüstrisi için geliştirdiği şahsi koruma giysileri, üst düzey koruma işlevleri ile olağanüstü kullanım rahatlığını, ortalamanın üzerinde dayanıklılığı ve sportif tasarımı bir araya getirir. Ürün sistemi "tepeden tırnağa" yenilikçi çözümler içerir, yani koruyucu baretlerden koruyucu ayakkabılara kadar her şey. 

Basın açıklamasını indir