uvex koruyucu gözlükler "Yüzyılın Markaları – Stars 2016" arasına dahil edildi

uvex safety group ve ürün portföyünün büyük bir kısmını oluşturan koruyucu gözlükler en yeni "Yüzyılın Markaları" baskısında "Stars 2016" arasına dahil edildi. Koleksiyon, üç yılda bir "Deutsche Standards" yayın evi tarafından yayınlanır ve çok sayıda endüstrideki markalar arasından en güçlü ve ünlü Alman markalarını ödüllendirir.

 

uvex safety group'un CEO'su Stefan Brück, Berlin'de gerçekleştirilen "Stars 2016" ödül töreninde şu yorumu yaptı: "Bu onura layık görülmekten çok mutluyuz. Bu, marka iletişimine yaptığımız yatırımın karşılık aldığı gösteriyor ve bu yolda daha fazla ilerlememiz için bize motivasyon ve dikkat sağlıyor." uvex kayak gözlüklerinin 2010 yılında "Yüzyılın Markaları" arasına dahil edilmesinin ardından uvex koruyucu gözlükler (özellikle uvex astrospec 2.0) de bu prestijli onura layık görüldü. Marka kitabı, koruyucu gözlüklerin engelsiz çepeçevre görüş imkanından ve yüksek kaliteli ergonomisinden bahsediyor. Ancak en iyi hale getirilmiş buğulanmayı önleme özellikleri ve çizilmeye dayanıklılığıyla uvex'in denenip onaylanmış kaplama sistemine ayrıca övgü içeriyor: "Bavyeralı şirket geleneklerini sürdürüyor ve kaplama teknolojilerinde on yıllardır süren deneyime sahip. uvex endüstriyel koruyucu gözlükler alanında küresel bir pazar lideri."

Toplam 250 marka içeren "stars" listesiyle Yüzyılın Markaları, en büyük alman markalarını içeren bir ansiklopedidir. İncelemenin ön sözünde yayıncı Dr. Florian Langenscheidt bu ikonik marka derlemesinin "tüm ürün yelpazesinin temsilcisi" olduğunu açıklıyor. "Bu nedenle rekabet için standardı belirliyorlar. Alman markalarının en iyilerini vurgulayarak Alman ekonomik performansına dair genel bir bakış da sunuluyor. Bu, güveni yansıtmalı ve "Almanya Üretimi" konseptini pozitif şekilde pekiştirmelidir."

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.