uvex u-fit strong N2000 kimyasallara karşı koruyucu eldiven

Ürün numarası: 60962

  • takviyeli tek kullanımlık eldiven
  • EN ISO 374-1:2016/Tip A (J K L O P S T) onaylı
  • kimyasallara karşı iyi direnç ve gıda maddeleri için güvenli

uvex u-fit ile tek kullanımlık çok amaçlı koruma

uvex u-fit tek kullanımlık koruyucu eldiven, etkileyici mekanik dayanımı sayesinde çok üstün performans gösterir. Esnek ve sağlamdır, kimyasallara ve sıvı sıçramalarına karşı iyi koruma sağlar, temizlik işleri, laboratuvar çalışmaları veya gıda sektörü için mükemmeldir.

Genel özellikler

  • nitril kauçuktan yapılmış takviyeli tek kullanımlık eldiven (0,20 mm)
  • renk: mavi
  • numara seçenekleri: S ila XXL

Güvenlik özellikleri

  • EN ISO 374-1:2016/Tip A (J K L O P S T) onaylı
  • çok sayıda kimyasala karşı koruma için
  • iyi kavrama
  • çok yüksek mekanik mukavemet

Konfor özellikleri

  • üstün dokunma hissi
  • karakterizasyon testlerine göre silikon içermez

Uygulamalar

  • laboratuvarlar
  • kimya endüstrisi
  • hassas montaj çalışması
  • boya işleri
  • temizlik
  • gıda sektörü

 

İndirmeler

Ürün bilgi formu

Şunun için teknik özellikler: uvex u-fit strong N2000 kimyasallara karşı koruyucu eldiven

Özellik Değer
Specific features Suitable for use in the food industry, Virüslere karşı korur
Ürün tipi Kimyasal madde koruması, Disposable
Ürün ailesi uvex u-fit
Versiyon Yakl. 28 cm, Parmak ucu pürüzlendirilmiş
Kaplama nitril kauçuk (NBR)
Kaplanmış alan Tüm eldiven
Ürün sistemi health care
Norm EN 374-1:2016
Standartlar EN ISO 374-1:2016/Tip A (J K L O P S T)
Gıdaya uygun Evet
Gıdayla uyumluluk Sulu (pH > 4,5), Alkollü, Kuru (yağsız) , Yağlı (R3 = Balık, peynir), Yağlı (R4 = Et, kümes hayvanı), Yağlı (R5 = Kek, kurabiye)
Renk mavi
Beden S, M, L, XL, 2XL
Conditions of the workplace handling chemicals, Islak/yağlı
Kullanım Alanı Hassas montaj, Boya işleri, Gıda işleme, Temizlik işleri, Hassasiyet
Sertifikalar Gıda sektöründe kullanılabilirlik
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex phynomic airlite A ESD
YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite/uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit ft YES YES YES YES (R1 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Paylaş Yazdır
uvex
SAFETY