uvex safety group, HexArmor® ile ortaklık kuruyor

Ekim 2016'da uvex safety group'un Kuzey Amerika pazarına yeniden girişini sağlayan büyük orandaki HexArmor® payı satın alımının ardından uvex ve HexArmor® Avrupa'da ortaklıklarını duyurmaktan mutluluk duyuyor. uvex safety group artık HexArmor® güvenlik ürünlerini stokta bulundurarak, satarak ve pazarlayarak mevcut yelpazesine kesilmeye, delinmeye, darbeye ve aşınmaya yüksek seviyede dayanıklı el koruması ekliyor.

UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG, Lüneburg Yönetim Müdürü Franz Keller "Müşterilerimize endüstri lideri kesilmeye, delinmeye ve iğne batmasına karşı koruma teknolojisini sunma şansına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. HexArmor®, Kuzey Amerika KKD endüstrisinde yenilikçi teknolojide öncülük alanında mükemmel bir üne sahip. Bu nedenle uzmanlıklarını geniş kapsamlı uvex KKD portföyüyle entegre etmek ve birleştirmek insanları çalışırken güvende tutacak daha çok sayıda farklı çözüm sunma becerimizi artırıyor." diyor

HexArmor®, lisanslı SuperFabric®* markalı malzemelerini endüstri lideri ürünlerinin birçoğunda kullanarak 15 yılı aşkın süredir Kuzey Amerika'da güvenlik alanında öncülük ediyor. SuperFabric®* hareket kabiliyeti ile yüksek seviyede kesilmeye karşı koruma arasında mükemmel dengeyi sunan eşi benzeri olmayan bir güvenlik teknolojisidir. Kesilmeye karşı yüksek direncine ek olarak HexArmor®; iğne batmasına karşı koruma, aşınmaya karşı dayanıklılık ve darbelerden koruma alanlarında da sınırları zorluyor.

HexArmor® Yöneticisi Steve VanErmen "uvex ile Avrupa'da ortaklık kurmak ve teknolojimizi bu pazara taşımak tüm çalışanları her gün evlerine güvenli şekilde gönderme misyonumuza doğru büyük bir adım." uvex'in Avrupa güvenlik endüstrisindeki prestijli konumuyla, müşteriler için eksiksiz bir güvenlik çözümü yelpazesi sunmak üzere misyonlarımızı ve kaynaklarımızı bir arada kullanmaktan heyecan duyuyoruz." diyor  

HexArmor® hakkında
Performance Fabrics, Inc. (HexArmor®) 2004 yılında Grand Rapids, Michigan'da kurulmuştur. Steve VanErmen ile Brent Lohrmann tarafından ortaklaşa kurulan HexArmor®; kesilmeye, delinmeye ve iğne batmasına karşı yüksek performanslı direnç konusunda pazarı şekillendirmiştir ve darbeye karşı el koruması alanında endüstri lideridir. HexArmor® petrol ve gaz, inşaat, enerji, kereste, kağıt hamuru ve kağıt, taşıma ve diğer endüstriyel sektörlerde öncü şirketler için her gün zorlu el koruması sorunlarını çözmek üzere yoğun şekilde çalışan 150 kişiden fazla çalışana sahiptir.

uvex group

uvex group, küresel olarak etkin üç şirketi çatısı altında toplar: uvex safety group, uvex sports group (uvex sports ve Alpina Sports ile) ve Filtral group (Filtral ve Primetta). uvex group, 22 ülkede 48 bağlı kuruluş tarafından temsil edilir ancak üretiminin çoğunu Almanya'da gerçekleştirmeyi tercih eder. Şirketin 2600 kişilik kuvvetli iş gücünün (2016/2017 mali yılı itibarıyla) üçte ikisi Almanya'da çalışmaktadır. uvex, bir uluslararası elit spor küresel ortağıdır ve en iyi atletlerden bazılarına ekipman sağlamaktadır. Şirketin etkinliklerinin kalbinde ilkemiz olan "önceliğimiz güvenlik" yer alır. uvex işte, sporda ve hobilerinde kişilerin güvenliğini ve korunmasını sağlayan ürünler geliştirir, üretir ve dağıtır.

* SuperFabric®, HDM Inc.ın kayıtlı ticari markasıdır.